Print pagina

Zelfzorg

Thuisarts.nl
De website www.thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte. U kunt de informatie op de website gebruiken om gezond te blijven, om klachten zelf aan te pakken, als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan of als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Wilt u controleren of u besmet bent met een griepvirus? Na het beantwoorden van een aantal vragen volgt een advies voor uw specifieke situatie. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

    Thuisarts.nl


App 'Moet ik naar de dokter?’
Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Met de app ‘Moet ik naar de dokter?’ kunt u zelf beoordelen of en wanneer het zinvol is om de huisarts te raadplegen. 

De app geeft aan wat u zelf kunt doen om klachten te verlichten en in welke gevallen u beter de dokter kunt bellen. U krijgt een deskundig en eerlijk advies en bent zo verzekerd van de beste zorg op het juiste moment door de juiste zorgverlener. De landelijke app is ontwikkeld door huisartsenpost Apeldoorn samen met Van Campen Consulting. Klik hier voor de website www.moetiknaardedokter.nl.

  Moet ik naar de dokter


De Persoonlijke Gezondheidscheck (LHV)
Voorkomen is beter dan genezen. Uw gezondheidsrapport geeft inzicht. Verbeter uw rapport op een manier die bij u en uw motivatie past. Zelf aan de slag, in een groep, met een handige app of met hulp van een professional?
De website www.persoonlijkegezondheidscheck.nl helpt u op weg.

 

 

Voor dringende hulp
van de huisarts buiten
kantoortijden.

Bel de Spoedpost Deventer

0570 - 501 777

 

Spoedpost Deventer
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE Deventer