Werken in de regio Deventer

Samen met de bij ons aangesloten huisartspraktijken zorgt de HCDO voor goede en persoonlijke huisartsenzorg dichtbij de patiënt.

Dit doen we samen met doktersassistenten, triagisten, physician assistants, huisartsen en ondersteunend personeel. Wij bieden volop mogelijkheden voor mensen met veel ervaring, maar ook voor stagiaires en zij-instromers zijn er genoeg kansen om hun kwaliteiten in te zetten in onze regio

Vacatures

Weten waar je in de huisartsenzorg in onze regio aan de slag kan? Bekijk dan onze vacatures.

Waarnemer

Op de Spoedpost in Deventer worden de diensten tijdens de avond-, nacht- en weekenduren gedaan door praktijkhouders en waarnemers die ingeschreven staan bij de Spoedpost.

Triagist Spoedpost Huisartsenzorg

De triagist is het eerste aanspreekpunt van de patiënt. Als u de Spoedpost Huisartsenzorg belt, krijgt u een triagist aan de telefoon. Deze triagist is speciaal opgeleid om de urgentie te beoordelen en bepaalt voor de patiënt de juiste zorgverlener op het juiste moment. De triagist werkt nauw samen met de huisarts. Iemand met een opleiding of baan als verpleegkundige, doktersassistent, of een afgeronde MBO opleiding in de zorg, kan worden opgeleid tot triagist. Het werk is in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen.

Physician Assistant

Als Physician Assistant neem je medische en medisch-ondersteunende handelingen van een arts over, zoals het uitvoeren van lichamelijke onderzoeken en het afnemen van de anamnese bij patiënten. De PA onderzoekt zelfstandig patiënten, stelt diagnoses en behandelt en begeleidt de patiënt. In onze regio werken PA in huisartsenpraktijken en op de Spoedpost Huisartsenzorg. Regelmatig bieden wij de mogelijkheid om het werken te combineren met een opleiding.

Doktersassistent dagpraktijk

De doktersassistent in de dagpraktijk is het eerste aanspreekpunt voor patiënten, zowel telefonisch als aan de balie. Je werk bestaat uit het doen van telefonische triage, spreekuurplanning, baliewerkzaamheden en medisch technisch handelen.