MijnGezondheid.net | MedGemak

Binnen de regio van de HCDO maken alle huisartsenpraktijken en veel apotheken gebruik van een patiëntenportaal. De meeste huisartsen gebruiken het patiëntenportaal MijnGezondheid.net met de app MedGemak.

Gebruik MGN/MedGemak

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee patiënten eenvoudig en snel zorgzaken bij de huisarts of apotheek kunnen regelen. Zoals een afspraak maken, een vraag stellen aan de huisarts of herhaalmedicatie aanvragen. Ook is het mogelijk om inzage te hebben in een samenvatting van het medisch dossier. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net. De HCDO stimuleert het gebruik van e-health binnen de praktijken.

Ik merk dagelijks dat online een afspraak maken voor iedereen goed werkt en steeds meer patiënten zijn enthousiast. Voor ons is de telefoondruk in ieder geval afgenomen en staan er minder mensen in de wachtrij.”

Doktersassistente

Meer informatie?

Bent u patiënt en wilt u zich aanmelden of meer informatie? Ga naar www.mijngezondheid.net.
In Haarle, Gorssel, Epse en Laren wordt een ander patiëntenportaal gebruikt. Kijk op de website van uw huisartsenpraktijk voor meer informatie.