Cliëntenraad

De cliëntenraad heeft tot doel de gemeenschappelijke belangen van de patiënten uit de regio van de HCDO te behartigen. De adviezen van de cliëntenraad richten zich op de onderdelen van de HCDO die onder de Wkkgz vallen, namelijk de Spoedpost en de BV Chronische Zorg.

De Cliëntenraad van de Spoedpost maakt zich sterk voor de kwaliteit van zorg en de veiligheid van patiënten die een beroep doen op de Huisartsenspoedpost in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen. Wij zijn de gesprekspartner van het management en geven hen advies. Dat doen we niet alleen op hun verzoek. Dat doen we ook als we zelf iets signaleren of signalen krijgen van anderen. Op deze manier denken en praten we mee over belangrijke zaken voor patiënten. Er is gekozen voor een cliëntenraad bestaande uit één voorzitter en 2 overige leden. We stellen ze graag aan u voor.

Naciye Köroglu

Lid

Docente basisschool. Affiniteit met taal en communicatie.

Ger Wisselink

Voorzitter

Voorzitter Ger Wisselink werkte jarenlang in het onderwijs. De laatste 12 jaar voor zijn pensionering was hij docent bij Saxion. Hij is actief als docent Nederlands voor de buitenlandse spelers van Go Ahead Eagles.

Heintje Egberts

Lid

Haar werkzame leven doorgebracht bij de RABO. Tegenwoordig actief als vrijwilliger voor verschillende verenigingen. Affiniteit met de ouderenzorg.

Ger Wisselink: Het is belangrijk dat de patiënt een plek heeft om hun stem te laten horen. Wij leren van uw ervaring met de spoedpost en chronische zorg.